آموزش و ترفندها

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی

به گزارش محمد نصیری از وبین سئو: بسیاری از مراجعه کنندگان ما که سفارش طراحی سایت دارند؛ به دنبال بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی هستند و اغلب اولین سوال شان پیرامون این موضوع است. آنها به دنبال قالب فروشگاهی هستند که با زبان برنامه نویسی سایت های بزرگ نوشته شده باشد؛ بر این باورند که اگر سایت فروشگاهی شان با جدیدترین زبان های برنامه نویسی نوشته شده باشد، دیگر کار تمام است و جایگاه برتر گوگل برای آنهاست. همیشه در پاسخ به این مشتریان می گویم که دوستان عزیز، درست است که بهینه بودن قالب فروشگاهی، مانند پی یک ساختمان مهم و تاثیرگذار است؛ اما بعد از آن است که کار اصلی شما شروع می شود.

شما باید به دنبال تولید محتوای قوی برای محصولات خود باشید، باید تکنیک های به روز سئو را بر روی وب سایت خود پیاده سازی کنید. در شبکه های اجتماعی فعالیت داشته باشید و از فروشگاه اینترنتی خود مانند یک کودک نوپا نگه داری نمایید. بعد از آن است که کم کم کودک شما جان می گیرد و به راه می افتد و شما می توانید نتایج زحمات و صبر خود را مشاهده نمایید.

درست است که راه اندازی یک وب‌سایت فروشگاهی امروزه بسیار مهم و ضروری است. به شما دسترسی به بازارهای گسترده داخلی و حتی جهانی را می دهد و نفوذتان در بازار بیشتر و عمیق تر شده و می توانید با تحت تاثیر قرار دادن مشتریان و مخاطبان آمار فروش خود را روز به روز بیشتر کنید؛ اما در نظر داشته باشید که این امر به سادگی و یک شبه بدست نمی آید. به اصطلاح “گاو نر می خواهد و مرد کهن”

به همین دلیل در این مقاله به بررسی بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی می پردازیم تا شما بتوانید بهترین سایت فروشگاهی را داشته باشید و بهترین نتایج را کسب کنید.

چرا باید به دنبال انتخاب بهترین و مناسبترین زبان طراحی سایت فروشگاهی باشم؟

فناوری های مختلفی در توسعه وب سایت های فروشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد. البته آن ها بر اساس انواع، ویژگی ها، اهداف با یکدیگر متفاوت هستند. انتخاب یک زبان برنامه نویسی متناسب برای توسعه وب سایت های فروشگاهی اهمیت زیادی دارد؛ زیرا در نرخ تبدیل و تجربه مشتری تاثیرگذار است.

زمانی که یک زبان برنامه نویسی مناسبی انتخاب کنید، به دستیابی به موفقیت تجاری و برطرف کردن نیازهای مشتریان کمک می کند. این انتخاب موجب می شود تا مخاطبان یک پلتفرم راحت و کاربر پسند داشته و به تسهیل خرید آن ها به عنوان یک برند کمک کند.

ممکن است زبان های برنامه نویسی جدید برای شروع کار یک برند نوپا مناسب نباشند و پیچیدگی های آن باعث طولانی شدن روند طراحی و سخت شدن کار شود پس فاکتورهای زیادی در انتخاب بهترین زبان برنامه برای طراحی سایت فروشگاهی دخیل هستند و با بررسی این فاکتور می توان بهترین گزینه را انتخاب کرد و بهترین نتیجه را کسب کرد.

معرفی و مقایسه زبان های برنامه نویسی تحت وب برای سایت های فروشگاهی

برای اینکه بتوانید یک وب سایت فروشگاهی طراحی کنید، به شناخت زبان های برنامه نویسی نیاز دارید. به طور کلی در صورتی که یک وب سایت حرفه ای با بازخورد فوق العاده داشته باشید، مشورت کردن با یک برنامه نویس متخصص ضرورت دارد. پس شناخت کامل درباره زبان برنامه نویسی، طراحی بهترین قالب وردپرس فروشگاهی را برایتان امکان پذیر می سازد. چون در بهترین قالب های وردپرس فروشگاهی طراحی واکنش گرا و یا ریسپانسو بودن بسیار مهم است. روز به روز بر آمار کاربران موبایلی افزوده می شود و می بایست قالب سایت به گونه ای طراحی شود که تمامی دستگاه ها نمایشی یکپارچه داشته باشد و تجربه کاربری عالی را رقم بزند.

زبان های برنامه نویسی وب شامل موارد زیر است:

پایتون

مطمئنا نام این زبان برنامه نویسی را بیشتر از سایرین شنیده اید؛ زیرا این زبان در طراحی وب سایت های فروشگاهی بسیار پرکاربرد است. البته بهتر است بدانید که پایتون در ابتدا به عنوان خودکارسازی مطالب خسته کننده مورد استفاده قرار می گرفت؛ اما پس از گذشت مدت زمانی ماهیت اصلی آن مشخص شده و کاربرد گسترده آن به برنامه نویسان اثبات شد.

پایتون بسیار قابل فهم بوده و به پیشرفت حرفه ای وب سایت کمک می کند. همین موضوع به مرور زمان منجر به استفاده از آن در طراحی برخی از وب سایت های فروشگاهی گردید.

در نظر داشته باشید که پایتون به عنوان زبانی چند منظوره، کاربرد دارد و به برنامه نویسی خاصی محدود نیست و کاربرد آن در انواع برنامه ها، تحلیل داده ها، ساخت وب سایت، توسعه برنامه های کاربردی و سایر موارد دیگر است.

جاوا اسکریپت

زبان جاوا اسکریپت (JavaScript) یک زبان برنامه ‌نویسی سمت کاربر است که معمولاً در مرورگرهای وب برای تعامل با صفحات وب و ایجاد افکت‌ ها، اعمال تغییرات پویا (Dynamic) به محتوا و ارتباط با سرور به منظور انتقال اطلاعات استفاده می شود و بیشترین کاربرد آن برنامه نویسی فرانت است و ظاهر قالب طراحی می شود. زبان های برنامه نویسی زیادی بر پایه کتابخانه جاوا اسکریپت توسعه یافته اند و ترند هستن مانند React، Vue js و…

نکته جذابی که این زبان های برنامه نویسی دارند سرعت بالای اجرای سایت است. اما یکی از مهمترین معایب این زبان سمت کاربر، نداشتن سئو مناسب است. اگر سئو برای فروشگاه اینترنتی شما مهم است پس این زبان برنامه نویسی را انتخاب نکنید.

PHP

در صورتی که بخواهید طراحی سایت فروشگاهی را با کدنویسی شروع کنید، PHP گزینه مناسبی است. از ویژگی های این زبان برنامه نویسی می توان به منبع باز بودن (Open Source)، رایگان بودن و انعطاف پذیری بالا اشاره کرد. شما می توانید با استفاده از PHP امکانات بسیار زیادی را برای وب سایت خود طراحی کرده و از نتیجه کار لذت ببرید.

با استفاده از این زبان برنامه نویسی ابزارهای قوی، کاربردی و مقیاس پذیری در اختیار کاربران قرار می گیرد. سرعت و کارایی بالای PHP آن را به یکی از گزینه های محبوب میان برنامه نویسان تبدیل کرده است. در صورتی که به دنبال طراحی بهترین قالب وردپرس ایرانی هستید، به این زبان برنامه نویسی نیاز دارید. اسکریپت های ایرانی زیادی برای زبان PHP طراحی شده و شما به راحتی می توانید قالب های مبتنی بر زبان فارسی را طراحی کنید. لیست پیغام ها و خطاهایی که به کاربران نمایش داده می شود را می توان به راحتی به زبان فارسی تغییر داد و زبان PHP با قابلیت متن باز بودن این دسترسی را به راحتی در اختیار برنامه نویس قرار می دهد.

طراحی بهترین قالب وردپرس ایرانی بهینه توسط تیم وبین سئو با زبان PHP صورت می گیرد و فاکتورهای زیادی لحاظ شده که آن را از سایر قالب های آماده تجاری متمایز نموده است که مهمترین آن بهینه بودن کدنویسی است که قالب سایت را سبک می نماید و در نتیجه سرعت بارگذاری سایت را بهبود می بخشد.

جاوا

از دیگر زبان های برنامه نویسی برای وب سایت های فروشگاهی می توان به جاوا اشاره کرد. این زبان از سال 1995 وارد عرصه شده است و تا به امروز در دسته بهترین زبان های برنامه نویسی 2022 قرار دارد. از ویژگی های زبان برنامه نویسی جاوا می توان به سادگی، امنیت و قابل اطمینان بودن اشاره کرد. یکی از دلایل محبوبیت جاوا، سرعت بالا و دسترسی آن به یک کتابخانه بزرگ محبوب است؛ که آن را تبدیل به یک زبان برنامه نویسی پرطرفدار در طراحی قالب های فروشگاهی نموده است.

C # (asp.net)

در صورتی که بخواهید طراحی سایت فروشگاهی خود را با یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی انجام دهید، C # گزینه مناسبی به شمار می رود. در نظر داشته باشید که یادگیری این زبان برنامه نویسی کاملا ساده بوده و نتایج قابل قبولی به همراه دارد. به طور کلی این زبان چند منظوره بوده و برای طراحی انواع اپلیکیشن ها، بازی ها، وب سایت ها و… انتخابی کاربردی به شمار می رود. زبان سی شارپ در بین زبان های .net محبوبترین زبان است.

Ruby on Rails

زبان برنامه نویسی روبی، منبع باز، همه منظوره، داینامیک و قابل حمل است؛ که برای ساخت و توسعه برنامه های وب مورد استفاده قرار می گیرد. روبی در سیستم عامل لینوکس گسترش یافته و در اکثر پلتفرم ها کاربرد دارد. معمولا بسیاری از کسب و کارها برای کارایی و انعطاف پذیری بیشتر از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنند. زیرا در زبان روبی طراحی انواع سایت با ویژگی های پیچیده امکان پذیراست؛ برخی از کارشناسان معتقد هستند که روبی از بهترین زبان های برنامه نویسی محسوب می شود. این زبان در دسته بهترین زبان های سمت سرور قرار دارد.

چگونه بهترین زبان برنامه نویسی طراحی سایت را انتخاب کنیم؟

چگونه بهترین زبان برنامه نویسی طراحی سایت را انتخاب کنیم؟

انتخاب بهترین زبان برنامه‌نویسی برای توسعه وب‌ سایت فروشگاهی خود به عوامل متعددی بستگی دارد. در ادامه به چند فاکتور موثر در انتخاب زبان مناسب برای توسعه وب ‌سایت فروشگاهی اشاره می ‌شود:

نوع تکنولوژی و ساختار وب ‌سایت

نوع فروشگاهی که قصد دارید ایجاد کنید می‌تواند تعیین ‌کننده باشد. برخی زبان ‌ها و فریم‌ورک ‌ها برای فروشگاه ‌های کوچک و ساده مناسب ‌تر هستند؛ در حالی که برای پروژه‌ های بزرگ و پیچیده نیاز به تکنولوژی‌ های متفاوتی دارید.

تجربه شخصی

زمان انتخاب یک زبان برنامه نویسی در نظر گرفتن تجربه شخصی تان می تواند بسیار موثر باشد. به این صورت که اگر با یک زبان خاص آشنایی داشته باشید؛ ممکن است راحتتر بتوانید در آینده با آن کار کنید و وب سایت خود را توسعه دهید.

پشتیبانی

انتخاب یک زبان کدنویسی که دارای پایداری و پشتیبانی معقول و مناسبی باشد، بسیار مهم است. بهترین زبان های برنامه نویسی معمولا از منابع آموزشی معتبر و گسترده برخوردار می باشند.

امنیت

امنیت در فروشگاه ‌های آنلاین بسیار حائز اهمیت است. از این نظر باید زبان و فریم‌ ورکی را انتخاب کنید که امکانات امنیتی مناسبی داشته باشد.

سرعت و بهره وری

عملکرد و سرعت بارگذاری وب ‌سایت فروشگاهی نیز بسیار مهم است. انتخاب زبان و تکنولوژی ‌هایی که بهره ‌وری بالا و زمان پاسخ ‌دهی کمتری داشته باشند؛ می ‌تواند تجربه کاربری و اعتماد مشتریان را بهبود ببخشد.

مقیاس پذیری

اگر قصد دارید که فروشگاه آنلاین خود را در آینده گسترش دهید، باید زبان و فریم‌ ورکی را انتخاب کنید که قابلیت مقیاس ‌پذیری و توسعه داشته باشد.

هزینه و منابع

هزینه توسعه و نگهداری وب ‌سایت نیز مساله ای مهم و قابل توجه مهم است. برخی زبان‌ها و فریم ‌ورک‌ها رایگان هستند و برخی دیگر نیاز به صرف هزینه دارند. همچنین، توانایی استفاده از منابع توسعه ‌دهندگان با تجربه در زبان انتخابی، نیز در نظر گرفته شود. بطور مثال زبان php نسبت به asp کم هزینه تر است.

توانایی تعامل با سیستم های دیگر

اگر نیاز به اتصال فروشگاه آنلاین به سیستم‌ ها یا سایر خدمات دارید، باید از زبانی استفاده کنید که این تعاملات را امکان‌ پذیر نماید.

در نهایت، انتخاب زبان برنامه ‌نویسی و فریم ‌ورک مناسب به نیازها و اهداف خاص پروژه شما بستگی دارد. برای تصمیم گیری بهتر، ممکن است نیاز باشد با توسعه ‌دهندگان و متخصصان تکنولوژی مشورت کنید و تحقیقات دقیقی انجام دهید. در این مطلب به معرفی بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی اشاره کردیم. در صورتی که بخواهید یک فروشگاه اینترنتی برای وب سایت خود راه اندازی کنید، فاکتورهای گفته شده را در نظر بگیرید و زبانی را انتخاب کنید که با فاکتورهای شما منطبق باشد تا بتوانید بهترین نتیجه را کسب کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

تحریریه تکفای

گردآوری جدیدترین اخبار مربوط به تکنولوژی و فناوری؛ نقد و بررسی گوشی ها، ساعت های هوشمند، بازی ها و برنامه های کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید