ریست فکتوری گوشی؛ کد تنظیمات کارخانه [سامسونگ شیائومی هواوی]
اگر به دنبال فروش گوشی تان هستید و یا می خواهید آن را به کس دیگری واگذار کنید، می بایست با نحوه ریست فکتوری گوشی آشنا شوید. ناگفته نماند که بازگردانی گوشی به تنظیمات کارخانه، تنها برای مواردی که گفته شد نیست و اگر گوشی در دستتان به خوبی کار نمی کند، شاید شروع مجدد آن از طریق Reset Factory نیز بتواند کارساز باشد. همه این موضوعات سبب شده تا در این مطلب از تکفای، به سراغ یکی از مهم ترین بخش های گوشی یعنی ریست فکتوری برویم. در ادامه، به بررسی نحوه انجام این کار در گوشی های سامسونگ، شیائومی و هواوی می پردازیم تا شما عزیزان بتوانید با خیال راحت گوشی تان را به تنظیمات کارخانه بازگردانید. با ما همراه باشید:
ریست فکتوری گوشی چیست؟
قبل از این که مستقیما به سراغ آموزش ریست فکتوری گوشی برویم، بد نیست با این عبارت بیشتر آشنا شوید. ریست فکتوری یا همان Reset Factory به معنای بازگشت به تنظیمات کارخانه است: به عبارت دیگر با انجام ریست فکتوری گوشی، دستگاه در دست شما به همان تنظیمات اولیه اش برمیگردد. این موضوع بدان معناست که تمامی اطلاعات درون گوشی شما از جمله تصاویر، ویدیوها، متن ها و … پاک می شوند. بنابراین بهتر است قبل از فرآیند تنظیمات کارخانه، از اطلاعات حیاتی و مهم گوشی تان بکاپ بگیرید.
چگونه گوشی را ریست فکتوری (تنظیمات کارخانه) کنیم؟
لازم به ذکر است که بسته به مدل، رابط کاربری و حتی سیستم عامل گوشی تان ممکن است این فرآیند به صورت دیگری باشد. با این وجود، در بخش های بعدی به صورت اختصاصی به هر کدام از گوشی های اندرویدی از جمله گوشی سامسونگ، شیائومی و هواوی می پردازیم. به طور کلی، در گوشی های اندرویدی نحوه بازگشت به تنظیمات کارخانه بسیار ساده است و کافی است به بخش تنظیمات گوشی مراجعه کنید و مراحل زیر را طی کنید:
- به تنظیمات (Settings) گوشی مراجعه کرده و گزینه سیستم را انتخاب کنید.
- گزینه Advanced را بزنید.
- گزینه Reset Options را انتخاب کنید.
- سپس گزینه Erase All Data را بزنید تا یک قدم به فرآیند ریست فکتوری گوشی نزدیکتر شوید.
- در نهایت، گزینه Delete All Data را بزنید تا بازگشت به تنظیمات کارخانه صورت بگیرد.
اکنون، باید مدتی را صبر نمائید تا فرآیند ریست فکتوری گوشی به صورت کامل تمام شود. در خصوص مدت زمان انتظار نمی توان عدد مشخصی را گفت چرا که بسته به اطلاعاتی که درون گوشی تان دارید ممکن است انجام فرآیند کمی بیشتر طول بکشد.
ریست فکتوری گوشی سامسونگ؛ بازگشت به تنظیمات کارخانه سامسونگ
در صورتی که از کاربران سامسونگ هستید و یکی از گوشی های این شرکت را در دست دارید، به راحتی با انجام مراحل زیر می توانید ریست فکتوری گوشی سامسونگ را انجام دهید:
- به تنظیمات گوشی سامسونگ مراجعه نموده و گزینه General Management را برگزینید.
- پس از آن، گزینه Reset را انتخاب کنید.
- در این مرحله، گزینه Factory Data Reset را بزنید. (در این بخش، به شما یادآوری می شود که با انجام عملیات خواسته شده، تمامی اطلاعاتتان پاک می شود).
- در صورتی که همچنان به دنبال بازگشت به تنظیمات کارخانه گوشی هستید، گزینه Reset در پائین صفحه را بزنید.
پس از انجام مراحل فوق، باید کمی شکیبایی کنید تا فرآیند به صورت کامل اتمام یابد.
ناگفته نماند که شما می توانید این عملیات را در گوشی های سامسونگ زیر انجام دهید:
- گوشی A13 – گوشی A23 – گوشی A33 – گوشی A53 – گوشی A73
- گوشی A12 – گوشی A22 – گوشی A32 – گوشی A52s – گوشی A72
ریست فکتوری گوشی شیائومی، پوکو و ردمی؛ بازگشت به تنظیمات کارخانه
برای ریست فکتوری گوشی شیائومی، پوکو و ردمی نیز می بایست مراحلی مشابه به گوشی سامسونگ را طی کنید. در ادامه، مرحله به مرحله بازگشت به تنظیمات کارخانه گوشی شیائومی را آورده ایم:
- ابتدا به تنظیمات گوشی شیائومی مراجعه نمائید.
- گزینه General Settings را انتخاب کنید.
- پس از آن، بر روی Backup & Reset کلیک کنید.
- با انتخاب گزینه Factory Data Reset، به شما هشدار داده می شود که در ادامه تمامی اطلاعات گوشی تان حذف می شود.
- اگر در بازگشت به تنظیمات کارخانه گوشی تان مصمم هستید، گزینه Reset را انتخاب کنید.
طبق معمول، کمی باید صبر کنید تا فرآیند ریست فکتوری گوشی تمام شود. پس از آن، تمامی اطلاعات موجود در گوشی شیائومی به صورت کامل پاک می شود.
ناگفته نماند که شما می توانید این عملیات را در گوشی های شیائومی زیر انجام دهید:
- ردمی نوت 11 – ردمی نوت 11 پرو 4G و 5G – ردمی نوت 11 پرو پلاس
- ردمی نوت 10 – ردمی نوت 10 پرو – ردمی نوت 10 پرو مکس
- پوکو X3 پرو – پوکو X4 پرو – پوکو M3 پرو
ریست فکتوری گوشی هواوی؛ بازگشت به تنظیمات کارخانه
اگر از کاربران برند هواوی هستید، جای نگرانی وجود ندارد چرا که شما نیز می توانید گوشی تان را به تنظیمات کارخانه بازگردانید. برای این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:
- به تنظیمات گوشی هواوی مراجعه کنید.
- گزینه Backup & Reset را برگزینید.
- بر روی گزینه Factory Data Reset کلیک کنید.
- در آخرین مرحله، بر روی Reset Device کلیک کنید.
حال باید کمی صبر نمائید تا اطلاعاتتان گوشی تان حذف شود و عملیات بازگشت به تنظیمات کارخانه اتمام یابد.
ناگفته نماند که شما می توانید این عملیات را در گوشی های هواوی زیر انجام دهید:
- هواوی Y7P – هواوی Y8P – هواوی Y5 – هواوی Y9 – هواوی Y6
- هواوی P30 Lite – هواوی P9 Lite
بیشتر بخوانید: دانلود برنامه ترجمه انگلیسی به فارسی
کد ریست فکتوری گوشی سامسونگ و شیائومی و هواوی
اگر انجام مراحل فوق برایتان سخت است و یا به هر دلیلی نمی توانید آنها را طی کنید نیز جای نگرانی وجود ندارد چرا که از طریق کد دستوری نیز می توانید گوشی در دستتان را به تنظیمات کارخانه بازگردانید. بهتر است قبل از اجرای کد دستوری #3855*2767* از گوشی تان بکاپ بگیرید تا بعدا بتوانید از اطلاعات مهم گوشی تان استفاده کنید. پس از وارد کردن کد دستوری فوق بلافاصله فرآیند ریست فکتوری گوشی شما آغاز می شود. بنابراین بهتر است که اقدامات لازم را قبل از بازگشت به تنظیمات کارخانه انجام دهید.
سخن پایانی
در این مطلب از تکفای به نحوه ریست فکتوری گوشی های سامسونگ، شیائومی و هواوی پرداختیم تا شما عزیزان بتوانید گوشی در دستتان را به راحتی به تنظیمات کارخانه بازگردانید. اگر مراحل گفته شما برایتان عملیاتی نبود، روش جایگزین آن استفاده از کد ریست فکتوری است. در صورتی که هر گونه سوالی در خصوص نحوه Reset Factory گوشی تان دارید، می توانید از بخش دیدگاه ها آن را با ما در میان بگذارید. همکاران ما در اسرع وقت به سوالات شما عزیزان پاسخ خواهند داد.
سوالات متداول
چگونه گوشی سامسونگ، شیائومی یا هواوی را ریست فکتوری کنیم؟
در صورتی که به هر دلیلی به دنبال ریست فکتوری گوشی سامسونگ، شیائومی و یا هواوی هستید، برای این کار کافی است وارد تنظیمات گوشی تان شده و عبارت Factory Reset را تایپ کنید. روش های دیگر نیز در سایت تکفای آمده است.
آیا بازگشت به تنظیمات کارخانه به گوشی آسیب می رساند؟
به طور کلی، بازگشت به تنظیمات کارخانه به گوشی آسیبی نمی رساند و فقط تمامی اطلاعات موجود در موبایل را پاک می کند. توجه داشته باشید که قبل از تنظیمات کارخانه، بهتر است از اطلاعات مهم گوشیتان بکاپ بگیرید و نسخه پشتیبانی تهیه کنید.
منبع: Google