کارخانه تولید کننده ویفر باکیفیت
ویفرها با توجه به مواد تشکیلدهنده، انواع مختلفی دارند. ویفرها را برای صبحانه، میانوعده، برای پذیرایی در مهمانی و بهعنوان خوراکی مناسبی برای کودکان میتوان در نظر گرفت.
این محصول خوشمزه توسط کارخانه تولید کننده ویفر در طعمهای مختلفی متناسب با ذائقههای متفاوت تولید میشود. در ادامه درباره خاصیت انواع بیسکویت و ویفر توضیح میدهیم.
ویفر چیست؟
ویفر، نوعی بیسکویت با ساختاری لایهلایه، بسیار نازک، ترد و خشک است که در طعمهای مختلفی تولید میشود. ویفر به انگلیسی (Wafer) از کلمه Waba گرفته شده است.
این کلمه را برای نشاندادن کندوی زنبور بهکار میبرند؛ زیرا ظاهر ویفر به لانه زنبور شباهت دارد و برخی به آن شیرینی پنجرهای نیز میگویند.
تولید کننده ویفر برای پرکردن لایههای ویفر از کرم یا خمیر خامه کاکائویی، وانیلی، نارگیلی، فندقی، موزی، پرتقالی و توتفرنگی برای خوشمزهتر شدن آن استفاده میکند.
هنگام ورود به سوپرمارکتها و فروشگاههای مواد غذایی تعداد انبوه و تنوع بالای ویفرها توجه هرکسی بهخصوص کودکان را جلب میکند.
این دسرهای خوشمزه میانوعدهای سالم و سبک هستند که توسط تولید کننده ویفر برای سلیقههای مختلف طراحی شدهاند. طعم ویفر برای اکثریث مردم بهویژه کودکان محبوب بوده و آن را با چای، شیر و قهوه میل میکنند.
از ویفر برای تزیین کیک، دسر و بستنی نیز استفاده میشود. بسیاری از قنادها با ترکیبکردن ویفرها و مواد غذایی دیگر دسرهای خوشمزه و جذابی تهیه میکنند.
ویفر و بیسکویت تفاوت دارد؟
ویفر با بیسکویت از نظر مراحل تولید، میزان مواد مصرفی و شکل کاملا با یکدیگر تفاوت دارند. کارخانه تولید کننده ویفر این محصول را با قراردادن خمیر درمیان 2 سطح داغ تولید میکند.
ویفرها را با دستگاههای کاملا اتوماتیک تهیه و بستهبندی میکنند تا هیچگونه آسیبی مانند خردشدن نبینند و هیچ روزنهای روی آن نباشد تا گردوخاک یا آب در آن نفوذ کند.
مواد تشکیلدهنده ویفر چیست؟
مواد اولیه تهیه ویفر تقریبا ثابت هستند. درصورتیکه ویفر، رژیمی یا چاقکننده باشد، امکان دارد متریال و میزان بهکارگیری آنها تغییر کند. کارخانه تولید کننده ویفر برای تهیه آن عمدتا از مواد زیر استفاده میکند:
- آرد گندم: آرد نشاسته یا ترکیبی از این ۲ آرد؛ برای ایجاد خمیری باکیفیت و چسبناک، با آردهایی که ذرات ریزی دارند، ویفرهای سبکتری میتوان درست کرد.
- نشاسته: کاهشدهنده قدرت آرد بوده و قدرت آرد را برای تهیه ویفر حفظ میکند. به کمک نشاسته میتوان در طعم و بافت ویفر تغییر ایجاد کرد.
- روغن گیاهی یا چربی ذوبشده: چربیهای استفادهشده در ویفر، روانکننده بافت و مواد تشکیلدهنده آن هستند.
- لسیتین: افزایشدهنده چربی بوده و به روانتر شدن بافت ویفر کمک میکند.
- تخممرغ: بهبوددهنده بافت ویفر محسوب میشود.
- مخمر: مخمر در گذشته برای ایجاد طعم بهتر و کنترل میزان گلوتن بهکار برده میشد اما امروزه هوادهی شیمیایی را بهدلیل ایجاد بافت یکدستتر جایگزین تخمیر مخمر کردهاند.
- پودر شکر: خوشرنگکننده و بهبوددهنده بافت ویفر و جلوگیری از بیاتشدن آن
- پودر شیر: خوشرنگکننده و حفظکننده تردی بافت ویفر
- نمک: تقویتکننده و بهبوددهنده طعم ویفر
- آنزیم: کمک به حفظ بافت و تردی ویفر
سایر موادی که با توجه به نوع ویفر در تهیه آن استفاده میشود، عبارتاند از:
- شیر خشک
- شیر
- کره
- اینورت سیروپ
- سیروپ گلوکز
- فیبر
- اسید سیتریک
- جوش شیرین
- بکینگپودر
- پودر آب پنیر
- بیکربنات آمونیوم
- مواد تردکننده
- اسانس
- طعمدهندهها
- افزودنیهای مجاز
ویفر چه انواعی دارد؟
بهطور کلی، ویفرها از نظر تجاری در جهان دارای ۲ نوع اصلی زیر هستند:
- ویفر شکری: این مدل ویفر، حداقل از ۱۰ درصد شکر تشکیل شده و طعمهای گوناگونی دارد.
- ویفر بدون شکر: این مدل ویفرها دارای شکر بسیار اندک یا فاقد آن هستند. در این مدل ویفر از خامه تقویتشده استفاده میشود.
کارخانه تولید کننده ویفر این محصول را در ساختارهای متنوع، با طعمهای مختلف و وزنهای متفاوتی تولید میکند. برخی از ویفرها ساختار تردتر، شیرینی و ضخامت کمتری دارند.
برخی از مدلهای ویفر نیز دارای روکش کاکائویی یا شکلاتی هستند که طعم بسیار دلچسبی دارند. ویفرها بهویژه ویفر با روکش کاکائو انتخاب مناسبی برای پذیرایی در تولدها، دورهمیها و جشنهای مربوط به کودکان است.
ارزش غذایی ویفر
ویفرها با توجه به طعم کاکائویی، نارگیلی، توتفرنگی، وانیلی، پرتقالی و موزی و میزان بهکارگیری کرم و خامه، ارزش غذایی متفاوتی دارند. هر ۱۰۰ گرم ویفر بیش از ۴۰۰ کالری دارد. این دسر دارای عناصر زیر است:
- آنتیاکسیدان
- پروتئین
- کربوهیدرات
- آب
- فیبر
- قند
- کلسترول
- فیتوکمیکال
- چربی سالم
- مواد معدنی مانند منیزیم، روی، کلسیم، آهن، منگنز، سلنیم، فسفر، مس، آهن، پتاسیم و سدیم
- برخی ویتامینها
ویژگیهای ویفر باکیفیت و خوشمزه
احتمالا هنگام خرید ویفر بهدلیل متعددبودن انواع آن نتوانید باکیفیتترین مدل را انتخاب کنید. اما با کمی توجه به شاخصههای ظاهری و مطالعه مواد تشکیلدهنده آنها، میتوانید ویفر مورد علاقه خود را بهراحتی تهیه کنید.
کارخانه تولید کننده ویفر، محصولات خود را با رعایت تمام استانداردهای بهداشتی و تغذیهای سازمان غذا و داروی کشور تولید میکند. ویژگیهای ویفر صادراتی کارخانه ویفر اصفهان موارد زیر هستند:
- طعم مطلوب و دلچسب: در تهیه ویفر باید از مواد طبیعی طعمدهنده استفاده شده باشد. برای مثال در تولید برخی ویفرها بهجای آجیل طبیعی از خمیر آجیل و طعمدهنده استفاده میشود که هیچ خاصیتی ندارد و طعم نامطلوبی ایجاد میکند.
در تهیه ویفرهای شکلاتی باید از شکلات واقعی استفاده بشود. شکلات ویفرهایی که با شکلات غیرواقعی یعنی پودر کاکائو و روغن گیاهی درست شده باشند، در دهان حالت نامطلوبی ایجاد میکند.
- میزان قند: انجمن قلب آمریکا در مورد مصرف قند توصیه میکند آقایان روزی ۳۶ گرم و بانوان روزی ۲۵ گرم قند استفاده کنند.
بنابراین، به میزان قند ویفر توجه داشته باشید و درصورتیکه مدل مورد علاقهتان قند بالایی دارد، مصرف آن را کاهش دهید.
- بافت شکننده و ترد: ویفر باید هنگام قرارگرفتن زیر دندان کاملا خرد شود و حالت شکننده داشته باشد. استفاده از مواد اولیه باکیفیت و طرز تهیه درست مانع از نرم و خمیریشدن بافت ویفر میشود.
- مواد نگهدارنده و اسانس: اغلب محصولات غذایی دارای مواد نگهدارنده و اسانس هستند اما باید میزان آن متعادل باشد. استفاده بیشازحد از مواد نگهدارنده نهتنها برای سلامتی مضر است، بلکه باعث بدشدن طعم، بو و تخریب بافت ویفر میشود.
کارخانه تولید کننده ویفر در تولید یک ویفر سلام و خوشمزه علاوهبر تمام ویژگیهای گفتهشده، موارد زیر را نیز رعایت میکند:
- پوشش تمام سطح ویفر با کرم بهطور یکسان
- برابربودن وزن کرم و خمیر ویفر
- بوی خوب
- حداکثر رطوبت ۲/۵ درصد
- حداکثر اسیدیته چربی استخراجشده ۰/۲ درصد
- حداکثر پراکسید چربی استخراجشده ۲ درصد
- حداکثر خاکستر غیر محلول در اسید ۰/۰۵ درصد
ویفرهای غیر روکشدار باید دارای حداکثر ۷ درصد Ph باشند. کارخانه تولید کننده ویفر باید محصولات خود را بهگونهای بستهبندی کند که امکان نفوذ گردوغبار، بو و رشد قارچ و کپک در آن وجود نداشته باشد. ویفرها کالری بالایی دارند و زیادهروی در مصرف آنها باعث چاقی میشود.
خاصیت ویفرها
محصولات دنیای بیسکویت با توجه به طعم و ساختارشان خواص متعددی دارند. درباره خواص ویفرهای مختلف با توجه به اسانس بهکار رفته در آن و درصورتیکه بهاندازه مصرف شود، موارد زیر ذکر شده است:
- ویفر کاکائویی: کاکائو و اسانس کاکائو و شکلات خواصی مانند ضد افسردگی، انرژیدهنده، نشاطآور، آرامبخش، بهبوددهنده گردش خون، کاهش عفونتها، جلوگیری از افزایش فشار خون، کاهش کلسترول خون، کاهش احتمال حمله قلبی، افزایش نرمی و لطافت پوست، کاهنده اضطراب، تقویت جنسی، بهبود سلامت قلب، حفظ سلامت مفاصل و جلوگیری از بروز التهابات مختلف دارد.
- ویفر نارگیلی: اسانس نارگیل بهکار رفته در این ویفر بوی فوقالعاده دلچسب، خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، ضد ویروسی، کنترلکننده کلسترول و بهبود سیستم گوارش دارد.
- ویفر موزی: دارای رایحه آرامبخش و دلچسب برای کودکان، تولیدکننده هورمون شادی در بدن، کمک به سیستم هاضمه، تقویت سیستم ایمنی بدن، تسکیندهنده و بهبوددهنده پوست و مو
- ویفر توتفرنگی: اسانس توتفرنگی دارای بوی نشاطآور، دلچسب و تحریککننده اشتها بوده، قابلیت محافظت از پوست در برابر اشعه UV، رفع چینوچروک، تقویت و زیبایی مو، جوانسازی پوست دارد و مهارکننده رادیکالهای آزاد سطح پوست است.
- ویفر پرتقالی: عطر دلپذیر و نشاطبخش، خاصیت ضد میکروبی، ضدالتهابی، ضد افسردگی و ضد اسپاسم، خاصیت ضدعفونیکننده، بادشکن، تقویتکننده قوای جنسی، آرامبخش، تسکیندهنده التهابات.
- ویفر وانیلی: بوی لذتبخش، پیشگیری از ابتلا به سرطان، پیشگیری از سکته مغزی، جلوگیری از ابتلا به آلزایمر، خاصیت ضد استرس، مبارزه با رادیکالهای آزاد
خرید ویفر فله ای
کارخانه تولید کننده ویفر این محصول را بهصورت عمده و فلهای عرضه میکند. برای خانوادههای پرجمعیت، کسانی که کودک مدرسهای دارند یا افرادی که رژیم چاقی گرفتهاند، خرید ویفر فله ای توصیه میشود.
با خرید فلهای از کارخانه ویفر اصفهان میتوان تعداد زیادی ویفر برای مثال یک جعبه ویفر 3 کیلویی را بهصورت یکجا و با قیمت مقرونبهصرفه تهیه کرد. مزایای دیگر خرید ویفر عمده عبارتاند از:
- قیمت ارزانتر با کیفیت عالی
- امکان دریافت کالا بهصورت یکباره
- عدم نیاز مداوم به رفتوآمد به فروشگاهها و سوپرمارکتها
- برخورداری از تخفیفهای شگفتانگیز ویفر عمده
- صرف بیشتر
این مزایا، مردم را به خرید ویفر 3 کیلویی و عمده از تولید کننده ویفر تشویق میکند. بسیاری از افراد گمان میکنند درصورت خرید عمده، ویفرها بهدلیل بالابودن تعداد، خراب و غیرقابل استفاده میشوند.
اما این تصور درست نیست؛ چونکه ویفرها عمدتا دارای ماندگاری یکساله هستند و سرعت مصرف بالایی دارند. بنابراین، بدون هیچگونه نگرانی میتوانید ویفر فله ای تهیه کنید.
جمعبندی
کارخانه تولید کننده ویفر این محصول ترد، خوشمزه و خوشعطر را در طعمهای کاکائویی، وانیلی، نارگیلی، پرتقالی، موزی و توتفرنگی یا با روکش کاکائو تولید میکنند.
این محصول برای اغلب مردم بهویژه کودکان بسیار محبوب است و آن را بهعنوان صبحانه، میانوعده و عصرانه با چای، شیر و قهوه میل میکنند. ویفرها را برای پذیرایی نیز میتوان انتخاب کرد.
ویفر صادراتی را بهصورت عمده و فلهای میتوان تهیه کرد. خرید ویفر 3 کیلویی مزایای فراوانی مانند قیمت مقرونبهصرفه، عدم اتلاف وقت، بهرهمندی از تخفیف و ماندگاری بیشتر را دارد.
ویفرها کالری بالایی دارند و بهتر است بهاندازه مصرف شوند. زیادهروی در مصرف این دسر خوشمزه احتمال چاقی و دیابت را افزایش میدهد.
ویفر اخه?