آموزش عیب یابی دستگاه کارواش صنعتی به صورت کامل
کارواش های صنعتی از ان قبیل دستگاه های صنعتی حساب میشوند که موارد استفاده ان را محیط های مختلف نظاره کرد، همانند هر دستگاه مکانیزه دیگری، دستگاه های کارواش هم دچار خطا ها و مشکلاتی میشوند، توجه نکردن به سرویس های دوره ای دستگاه و مشکلات جزئی و کوچک می تواند به مرور زمان سلامت دستگاه را به خطر بیاندازد و یا این که اثربخشی آن را کاهش دهد. با توجه به این که نظافت در بعضی مکان ها اهمیت بالایی دارد کاهش اثربخشی این دستگاه ها می تواند بر باقی بخش ها هم تاثیر بسزایی داشته باشد. بنابراین می توان عیب یابی دستگاه کارواش یا جلوگیری از خرابی کارواش صنعتی را از مهم ترین کارها در جهت حفظ سلامت این دستگاه بعد از خرید دستگاه کارواش صنعتی مطرح کرد.
نیاز به عیب یابی کارواش صنعتی و اهمیت بازبینی
از جهات مختلفی میتوان عیب یابی دستگاه کارواش را بررسی کرد. با درنظر گرفتن این که قطعات طول عمر مشخصی دارند باید در زمان های مرتب و مناسب قطعات را تعویض کرد. بنابراین زمان نکته ای قابل اهمیت در تخیص عیب دستگاه کارواش است. به طور کلی اگر می خواهیم به بهبود عملکرد کلی دستگاه کمک کنیم، لازم است سرویس منظم و دوره ای بخش های مختلف دستگاه مانند موتور، پمپ و سایر بخش ها را انجام داد. عیب یابی واترجت صنعتی از به وجود آمدن هزینه های اضافی و سنگین جلوگیری می کند و این اطمینان را در شما در شما به وجود میاورد که در روند نظافت مشکل خاصی به وجود نخواهد آمد.
روش عیب یابی کارواش صنعتی و مهم ترین خرابی ها
برای این که بتوانیم کار تشخیص عیب دستگاه کارواش یا عیب یابی واترجت را به درستی انجام دهیم باید با قسمت های مختلف آن آشنایی داشته باشیم و از خطاهایی که امکان دارد برای هر قسمت به وجود بیاید آگاهی کامل را داشت. معمولا بیشترین قسمت هایی که در این دستگاه پتانسیل خرابی را دارا هستند، پمپ و نازل ها هستند. در ارتباط با نازل ها معمولا لزوم به تعویض بیشتر از لزوم به تعمیر مطرح می باشد.
بعضی اوقات در هنگام استارت کردن دستگاه مشکلاتی به وجود می آید و امکان دارد دستگاه روشن نشود. در این مواقع برای تشخیص عیب دستگاه کارواش کافی ست کلید خاموش و روش دستگاه و یا قسمت جرقه زنی را چک کنید. همچنین ممکن است در هنگام استفاده از این دستگاه شاهد تغییر صدای دستگاه و یا ایجاد سرو صدای زیادی باشید، در این مواقعن می توان گفت پمپ دستگاه به مشکل برخورده است و این خطا می تواند ارتباط به هوا کشیدن پمپ داشته باشد.
باقی امور عیب یابی دستگاه واترجت صنعتی
امکان دارد در چنین مواقعی که فشار حداقلی به دستگاه کارواش نمی رسد که در این صورت برای تشخیص عیب دستگاه کارواش باید مواردی همانند نازلها، آب بندها و فشار سنج را مورد بررسی قرار داد. معمولا اگر فشار آب پایین تر از مقدار مورد نظر باشد یکی از دو مورد فشار سنج و اورینگ دچار مشکل شده اند که باید مورد تعویض یا تعمیر قرار بگیرند. نازلها که قسمت مهمی از دستگاه های کارواش میباشند هر ازگاهی دچار گرفتگی میشوند که در چنین شرایطی رسوبات موجود در این نازل ها باید تمیز شوند. چکه کردن آب از تفنگی و نازل یکی از مشکلات معمول و رایج در دستگاه های واترجت می باشد.
در مواقعی که چنین مشکلی به وجود آمد بهتر است برای تشخیص عیب دستگاه کارواش بخش های تفنگی و شلنگ دستگاه رابررسی کرد. در این شرایط حتما یکی از این دو مورد دچار آسیب یا خرابی شده است. بعنوان راه حل این مشکل می توان مهر و موم و ارینگ ها را مورد بررسی قرار داده و آن ها را تعویض کرد.سرانجام برای انجام نظافت اصولی و بدون مشکل با واترجت صنعتی ، سرویس دوره ای و عیب یابی دستگاه را مطابق با دستورالعمل سازنده آن و بطور منظم انجام دهید. همچنین تشخیص عیب دستگاه واترجت صنعتی بهتر است توسط متخصصان فنی این امر انجام گیرد.
تشخیص عیب دستگاه کارواش، راه حل ها و مشکلات احتمالی
مشکلات رایج شیر اطمینان واترجت
در زمانی که از آب پاشش نمی شود، شیر اطمینان واترجت از انباشتگی بیش از حد و رسیدن به نقطه شکست جلوگیری میکند. یک حلقه معکوس برای بازگردانی آب به بخش ورودی پمپ آب و شیر ورودی ایجاد شده است. شیر اطمینان اغلبا مشکل ایجاد میکند، برخی از افرادی از واترجت استفاده میکنند از مشکلاتی از جمله توقف کار واترجت بعد از اسپری زدن، فشار کم، و بعضی اوقات حتی نشتی تفنگی شکایت دارند.
ساده ترین راه حل برای برای این مشکل تعویض کامل شیراطمینان میباشد . اگر تصمیم دارید شیر اطمینان را تعویض کنید، لازم است آنرا با نوع مشابه یا بهتر از ان از نظر نرخ پاشش و فشار جایگزین کنید. اقدام نکردن برای حل این مشکل میتواند منجر به مشکلات بیشتر از جمله نواقص ایمنی و مشکلات بیشتری شود.
رفع اختلال فشار پاشش
اگر واترجتی دارید که در لحظه اول با فشار ماشه تفنگی، فشار خوبی را داراست اما سپس افت میکند، دستگاه شما با مشکل اختلال فشار روبرو است. همچنین اگر بعد از برداشتن دستتان از روی تفنگی، فشار به حالت عادی برمیگردد، این نشان دهنده ی این است که پمپ قادر نیست دبی لازم را برای جریان آب تامین کند.
چه کاری برای حل این مشکل میتوان انجام داد؟
- اطمینان حاصل کنید از ورود پر فشار، صحیح و بدون مشکل آب به دستگاه؛ از اینکه اتصالات کوچکتر از اندازه لازم نیستند توجه کنید و مطمئن شوید که هیچ چیز سد راه ورودی آب به دستگاه شما نیست.
- در ابتدا ظرفیت پمپ را براساس لیتر بر دقیقه بیابید. از کافی بودن جریان آب برای پمپ اطمینان حاصل نمایید. سپس نرخ دبی آب را بر اساس حجم آبی که میتواند در یک دقیقه تامین شود مشخص نمایید. اگر منبع آب شما دبی مورد نیاز پمپتان را تامین نکند، از پمپ استفاده نکنید. در صورت استفاده پمپ، هوا را به داخل میکشد که منجر به پوسیدگی و آسیب به محتویات پمپ شما خواهد شد. بنابراین باید از منبع آب قوی تری استفاده کنید که فشار بالاتری داشته باشد
- از نظر نشتی پمپ را بررسی نمایید، هر نوع نشتی باعث میشود که پمپ هوا بکشد و عملکرد جالبی نداشته باشد.
آلودگی فیلتر هوا و نقش ان در عملکرد واترجت
اگر موتور واترجت صنعتی دچار مشکل شده است، فیلتر فن صنعتی هوا را دوباره چک کنید. فیلتر آلوده جریان هوای ورودی به کاربراتور را کاهش می دهد و به مرور زمان باعث اختلال در عملکرد کارواش میشود. انواع مختلفی از فیلتر هوا وجود دارند و تمیز نبودن هر یک، منجر به نشانه خاص خود خواهد میشود.یکی از امرهایی که در مورد همه واترجتها ضروری می باشد این است که کل سیستم فیلتر از جمله بست ها باید مورد بررسی قرار گیرند. آلودگی زیاد از حر در اطراف بست ها و روی فیلتر حاکی از ضرورت نگهداری و تعمیر است. تعمیر واترجت معمولا به سادگی انجام همین برنامه های معمول است.
ایرادات بخش پاشش مواد شوینده واترجت
علت به خوبی کار نکردن نازل پاشش مواد شوینده چیست؟
- اگر نازل ها قابل تعویض هستند، نازل مناسب واترجت خود را انتخاب کنید. نصب کردن نازل فشار بالا میتواند منجر به از کار افتادن نازل مواد شوینده شود.
- امکان دارد مقداری آلودگی در خروجی نازل گیر کرده باشد. نازل را کامل باز کرده و تمیز کنید.
- اگر نازل شما قابل تنظیم است، باید آنرا در حالت کم فشار قرار دهید.
- دقت کنید که شیر باید باز باشد. و شیر را در حالت مورد نظر قرار داده باشد.
علت بالا بودن بیش از حد فشار آب واترجت
فشار بالای واترجت امکان دارد بنا به دلایل مختلفی ایجاد شده باشد، اما یکی از آنها کوچک بودن نازل است. در این موارد، برای رفع مشکل واترجت ها تنها میتوانید به استفاده ازنازل سایز مناسب تکیه کنید. خرابی فشارسنج یکی دیگر از مشکلات معمول است که ممکن است فشار را خیلی بالا نشان دهد یا هیچ فشاری را نشان ندهد و یا حتی مجموعه ای از اشتباه خوانده شدن ها. برای بررسی علل مشکل ، در ابتدا این دو دو بخش ذکر شده را بررسی کنید. اگر این دو مشکل وجود نداشته باشند، امکان دارد تنظیم کننده فشار دچار عیب شده باشد.
علل کم بودن فشار آب خروجی
- استفاده کاربر از کابل رابط قطع کننده سریع
- گرفتگی فیلتر آب ورودی
- گرفتگی شلنگ فشار قوی
- کافی نبودن دبی آب به داخل پمپ
رفع گرفتگی نازل
- نازل را با فشار آب رو به عقب بشویید.
- واترجت را دوباره استارت کنید و ماشه تفنگی را فشار دهید.
- توجه کنید قبل از تمیز کردن نازل کارواش، لنس را از تفنگی جدا نمایید.
- لنس را مجددا به تفنگی وصل نمایید.
- نازل را با یک قطعه سیم سخت مانند گیره کاغذ تمیز کنید.
علت شروع به کار نکردن موتور واترجت
اگر با مشکل عدم شروع به کار موتور روبرو شدید، به سرعت دستگاه را خاموش کنید. رایج ترین علت این مشکل این است که سیم سربی پرفشار که به شمع موتور میرود شُل شده است. بعد از پوشیدن یک جفت دستکش، انتهای کابل را به پایین فشار دهید تا مطمئن شوید سیم به شمع برخورد میکند. با این کار واترجت باید شروع به کار کند مگر اینکه اشکال از قسمت دیگری باشد.مشکل احتمالی دیگر قدیمی شدن سوخت واترجت می باشد. با این تصور که مخزن واترجت خالی نیست، ممکن است آب وارد لوله بنزین دستگاههایی که با بنزین کار میکنند شده باشد. یکی دیگر از عوامل، سوخت آلوده می باشد. که میتواند منجر به گرفتگی لوله بنزین شود.
راه حل های روشن نشدن واتر جت بنزینی
- کلید روشن/ خاموش در حالت خاموش است. آنرا در حالت روشن قرار دهید.
- تفنگی بسته شده است، آنرا فعال نمایید.
- شمع کثیف است، سهوا فاصله ای ایجاد شده، کلمه Clean را تایپ کنید، فاصله را رفع کنید و یا میتوانید شمع را تعویض کنید.
- اگر کاربراتور یا مخزن سوخت خالی است. مخزن را با بنزین پر کنید.
- سوپاپ قطع اضطراری را باز کنید.
- کمبود روغن. سطح روغن را چک کنید و در صورت نیاز، آنرا پر کنید.
- فیلتر هوا کثیف است. آنرا باز کرده و تمیز کنید.
- شلنگ سوخت و کاربراتور را چک نمایید.
اگر واترجت برقی ما روشن نشد
- ولتاژ برق شهری پایین است.
- دوشاخه به درستی وصل نشده یا پریز برق مشکل دارد. پریز و فیوز برق را بررسی کنید.