رپورتاژ

راحت ترین راه برای راه اندازی استارتاپ در کانادا با موسسه حامی

یکی از جدید ترین روش ها برای  سرمایه گذاران و کسانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، از طریق استارتاپ است. کسانی که ایده خوبی برای استارتاپ دارند و تا جایی هم آن را پیش برده‌اند باید بدانند اگر ایده استارتاپی خوبی داشته باشید و بتوانند برای آن حامی مالی پیدا کنید، دولت کانادا از حضور شما در کشور خود استقبال می‌کند. درواقع کانادا به‌دنبال جذب کسانی است که برای راه‌اندازی شرکت‌های نو پتانسیل دارند. در این نوشته قصد داریم کمی درباره راه‌اندازی استارتاپ در کشور کانادا با کمک موسسه حامی حرف بزنیم. اگر شما هم علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

اخذ ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ، مجوزی است که برای آن دسته از کارآفرینان صادر می‌شود که می‌خواهند ایده‌های نوآورانه خود را در کانادا اجرا کنند. این افراد ابتدا باید یک نامه حمایتی از سازمان‌های مجاز دریافت نمایند و سپس کارهای مربوط به اقدامت خود و خانواده‌شان را انجام دهند. برای اخذ این ویزا باید شرایطی همچون داشتن آیلتس 5، نامه ساپورت، حداقل یک سال تحصیلی دانشگاه، نداشتن سوء پیشینه و مشکل پزشکی که با آن نتوان وارد کانادا شد، توانایی تمکن مالی را داشته باشید.

همچنین درصورتی می‌توانید اقامت کانادا از طریق ویزای استارتاپ را بگیرید که کسب و کار  موردنظرتان در این کشور عملیاتی شود، متقاضی حداقل 10درصد از حق رای شرکت را بتواند داشته باشد و هیچ کدام از شرکا هم بیشتر از 50 درصد از حق رای را نداشته باشد. به‌طورکلی برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید مراحل زیر را طی کنید:

  • مرحله اول: ایده خود را آماده نمایید.
  • مرحله دوم: نامه ساپورت دریافت کنید.
  • مرحله سوم: درخواست ویزای کار و اقامت بدهید.
  • مرحله چهارم: مراحل اخذ ویزا را طی کنید.
  • مرحله پنجم:‌ تبریک، حالا وقت آن است که اقامت دائم خود را بگیرید.

اخذ ویزای استارتاپ کانادا

رشد و توسعه انواع استارتاپ و ایده‌های تجاری در کشور کانادا

در پاسخ به این سوال‌ها که چرا کانادا برای راه‌اندازی استارتاپ خوب است و چرا انواع استارتاپ‌ها در این کشور امکان رشد و توسعه دارند، باید گفت، در درجه اول استارتاپ‌ها در این کشور می‌توانند حامیان مالی خوبی برای ایده و استارتاپ خود پیدا کنند. فقط کافی است، ایده نویی داشته باشید تا یک سرمایه‌گذار کانادایی آن را روی هوا بزند.

از طرف دیگر دولت کانادا از طرق مختلف مانند معافیت مالیاتی، اعتبارات و وام‌های بلاعوض و… افراد را ترغیب می‌کند تا کسب و کار خود را در این کشور آغاز کنند. این مساله باعث رشد و توسعه انواع استارتاپ در کانادا خواهد شد.

مورد بعدی که در نهایت به رشد و توسعه انواع استارتاپ ختم می‌شود، سیستم آموزشی در کاناداست. در حال حاضر اکثر دانشگاه‌های این کشور به مراکز رشد و شتاب‌دهنده استارتاپ‌ها تبدیل شده‌اند و در واقع این کشور به دانشجویانش آموزش می‌دهد چگونه کارآفرین باشند.

شانس شما برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟

ویزای استارتاپ کانادا ظریفیت محدودی دارد. سال 2012 ظرفیت این استارتاپ بیش از ۲۷۵۰ پرونده نبود. در سال 2020 متقاضیان 2000 تا بودند. در سال 2021 پرونده‌ها 1000تا کاهش پیدا کرد و اما در سال 2023 ظرفیت ویزای استارتاپ کانادا افزایش پیدا کرد و به 3500 نفر رسید. بعد از بسته شدن برنامه‌های مهاجرتی و سرمایه‌گذاری فدرال و همچنین برنامه سرمایه‌گذاری کبک بسیار از کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در کانادا را دارند، به سوی ویزای استارتاپ کشیده شده‌اند.

شانس شما برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟

مزایا و معایب برنامه مهاجرتی استارتاپ کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ مزایا و معایبی دارد که در ادامه برخی از آنها را بررسی خواهیم کرد.

مزایا:

  • لازم نیست سطح زبان انگلیسی‌تان بالا باشد.
  • در صورت عدم موفقیت در بیزینس اقامت دائم شما به خطر نمیافتد.
  • با این برنامه می‌توانید همه اعضای خانواده را با خود ببرید.

معایب:

  • ویزای استارتاپ ظرفیت محدودی دارد و به همین دلیل رقابت هم برای اخذ آن بیشتر می‌شود. یعنی باید ایده‌های بسیار نو و تازه‌ای داشته باشید تا بتوانید در این رقابت پیروز شوید.
  • در پروژه‌های استارتاپی کانادا، احتمال شکست بیشتر از پروژه‌های کارآفرینی این کشور است زیرا بیزینس استارتاپی شما بتواند در سطح جهانی رقابت کند.
  • از آنجایی که پرونده‌های ضعیف زیادی از ایران برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا ارسال شده، افسران سفارت سخت‌گیری‌هایشان را نسبت به ایرانیان زیادتر کرده‌اند.
  • همه افراد نمی‌توانند از این طرح برای مهاجرت به کانادا استفاده کنند.

مزایا و معایب برنامه مهاجرتی استارتاپ کانادا

معرفی موسسه توسعه کسب و کار حامی

ویزای استارتاپ کانادا در حال حاضر متقاضیان زیادی دارد اما همانطورکه در این مطلب هم اشاره مختصری کردیم، اگرچه دولت کانادا استقبال زیادی از استارتاپ‌ها و کارآفرینان دیگر کشورها می‌کند و امکاناتی را در اختیارشان قرار می‌دهد تا بتوانند کارشان را در این کشور آغاز کنند اما باز هم برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید شرایط لازم را داشته باشید. از آنجایی که در اخذ این ویزا ممکن است با پیچیدگی‌هایی روبه رو شوید و مانند ویزای تحصیلی و تویستی مسیر صافی پیش رویتان نباشد بهتر است به یک موسسه مطمئن برای اخذ ویزا مراجعه کنید.

مؤسسه توسعه کسب و کار حامی جایی است که برای اخذ این ویزا می‌توانید به آن اعتماد کنید. این موسسه در حوزه کارآفرینی مشاوران توانمند و باتجربه را به کار گرفته تا کارآفرینان برای اخذ ویزای استارتاپ کمک کنند. موسسه حامی در همه مراحل کار از مشاوره گرفته تا رشد در کنار شما خواهد بود. در درجه اول به شما مشاوره خواهد داد تا اگر شرایط اخذ این ویزا را ندارید وقت و هزینه خود را جای دیگری صرف کنید و اگر شرایطتش را دارید به شما خواهد گفت که چگونه می‌توانید این ویزا را سریع‌تر و راحت‌تر بگیرید.

کلام آخر

در این مطلب درباره ویزای استارتاپ کانادا، شرایط آن و بهترین موسسه برای اخذ این ویزا حرف زدیم. اخذ ویزای استارتاپ پیچیدگی‌های بسیاری دارد. درواقع اگر قصد اخذ این ویزا را دارید، مسیر پر پیچ و خمی پیش رویتان است که بدون کمک و مشاوره نمی‌توانید آن را طی کنید.

اما یقینا در زمینه امور  مهاجرتی به هر موسسه‌ای نمی‌توان اعتماد کرد. بنابراین قبل از اینکه از موسسه‌ای کمک بخواهید، ابتدا درباره آن کاملا تحقیق کنید و سپس پرونده مهاجرت خود را به آن موسسه بسپارید.

اگر نکته دیگری درباره ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد که در این مطلب بدان اشاره نشد، حتما آن را با ما و دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید تا دیگران هم بهره ببرند. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد و بتوانید از آن استفاده کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

تحریریه تکفای

گردآوری جدیدترین اخبار مربوط به تکنولوژی و فناوری؛ نقد و بررسی گوشی ها، ساعت های هوشمند، بازی ها و برنامه های کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید